Voor beleggers » Welkom


ApparterrA. Nieuw perspectief op de woningmarkt.

Het aantrekkelijke wonen van de toekomst.
ApparterrA is het resultaat van het zoeken naar een oplossing voor een ‘woningmarkt in crisis’. Een innovatief en onderscheidend woonconcept, dat bijdraagt aan een betere doorstroming en tegelijk een aantrekkelijk alternatief biedt voor een eengezinswoning of appartement. Allereerst ontwikkeld voor woningcorporaties, maar door zijn aantrekkelijke veelzijdigheid minstens zo interessant voor kopers en huurders in het hogere segment.

Wonen naar wens, efficiënt bouwen, spelen met licht en ruimte en bereikbaar woongenot voor iedereen waren voor ons de inspiratiebronnen. Gesterkt door onderzoek, meedenken door mensen uit het veld, inzichten van professionals én visie, knowhow en expertise van partners, hebben we twee jaar gewerkt aan de totstandkoming van ApparterrA.

Het resultaat is aantrekkelijke, innovatieve woonvorm, die de leemte vult tussen de grondgebonden eengezinswoning en een appartement. Wij hopen hiermee een trend te zetten op de woningmarkt, waarmee de woonwensen van de beoogde kopers en huurders beter worden vervuld. Door ketenintegratie, slim ontwerp en materiaalkeuze zijn we erin geslaagd zeer kostenefficiënt te bouwen. Daardoor liggen de stichtingskosten aanmerkelijk lager dan die van een vergelijkbare conventionele woning.

Met ApparterrA brengen we bovendien meer variatie aan in de woonomgeving. Jong en oud, modern en klassiek, open, landelijk en stedelijk: ApparterrA past in elke omgeving en is aantrekkelijk voor iedere doelgroep. Hiermee is dit unieke woonconcept een verrijking voor stedenbouwkundige ontwikkeling.

Op deze site maakt u kennis met een nieuw perspectief op de woningmarkt: ApparterrA.
Ook kunt u de ApparterrA Box aanvragen met de uitgebreide catalogus en schaalmodellen. Wij nemen dan graag de tijd om de vele mogelijkheden met u te bespreken.

Chris Warmenhoven, architect
Jan van Duijn, ontwikkelaar